Mitt liv och tankar

2015-11-21
11:01:29

Känner mig tom

Jag var på Itrim och vi skulle säga ett ord om sig själv som andra upplever mig. Jag sa att jag alltid är glad och att folk upplever mig som det. Då var det en som sa där att det kanske är ett spel för gallerierna att jag är inte glad utan vill gärna uppvisa den sidan för att inte oroa min omgivning. Jag har tänkt mycket på det och upptäckt att det stämmer. Jag vill inte belasta andra med mina problem jag säger att allt är bra men det är det tyvärr inte, (Roger har genomskådat mig). Jag tänker mycket går in i mig själv har inte lust att göra så mycket vill bara hem för jag har så jäkla ont i min kropp och vill bara sova. Min sjukdom blir bara sämre och sämre. Har fått en till diagnos som jag har kallat för kärringsjukan men tyvärr den existerar Fibromyalgi. Det går inte beskriva den smärta jag känner i hela kroppen bara man tar i mig så gör det ont. Jag har fått sådan värk i ryggen också att jag inte vet hur jag ska resa mig, sitta, gå eller stå. Jag väntar även på ny operation av mitt knä denna gång. Min läkare sa att hon inte kände igen mig. Såg att jag inte alls mår bra då bröt jag ihop hos henne. Hon kommer skicka mig till en kurator som jag kan prata med samt att jag ska till en sjukgymnast för få hjälp mot min fibromyalgi och reumatism.
 
Jag känner även en stor oro för mina barn och vill att de ska få ett bra liv och bra jobb (de är ständigt i mina tankar).
 
Jag är trött på att höra om allas barn som är så perfekta, det är tyvärr inte så för alla så basunera inte ut om hur perfekta era barn är för det sårar alltid någon som inte har det. Jag om någon har upplevt det. Jag älskar mina barn men har upplevt stor sorg också med dem men om det är något jag gör så är det att alltid finnas där och försöka hjälpa till.
 
Varför ska jag få dåligt samvete att jag gjort fel, varför få jag aldrig tänka på mig själv utan att känna att jag är egoistisk. Ibland känns det som att mitt liv faller i bitar och jag vet inte hur jag ska plocka upp dem och sätta ihop dem. Jag känner press från alla håll vänner familj men jag måste tänka på mig själv för jag behöver må bra och just nu mår jag skit. Men om det är några som går först så är det min familj speciellt mina barn.
 
Just nu det enda jag ser fram emot är resan till USA och Florida med Roger i januari till värmen och göra något för mig, sätta oss i cabben och köra ner till Key West och strosa runt, vara i Fort Lauderdale och bada gå i butiker och shoppa sätta oss på en mysig restaurang och äta god mat men framför allt 70000ton-kryssningen som går till Jamaica denna gång. Hotell, bil allt är bokat och klart. 14 dagar totalt ska vi vara borta och det ska bli underbart. Behöver det för att få mer positiv energi och orka ett tag till.